Bokföring i Lomma

Dagens tips till alla mina läsare handlar om bokföring i Lomma. Jag gör, som ni vet, varje torsdag ett företagstips som handlar om lite olika företag i den trakten som jag bor i. Det handlar inte om samarbeten eller liknande, utan jag vill ge genuina tips som jag verkligen kan gå i god för. Jag har mitt eget företag som jag driver inom skönhet och det var mycket jobb med bokföringen de första åren. Det var en tuff period som jag är glad över att jag tog mig igenom, för nu kan jag anlita ett företag som gör bokföringen åt mig. Det är verkligen guld värt! Företaget heter Helén Bondessons Redovisningsbyrå och jag har varit kund till dem nu i ett år. Och de sköter allt som har med bokföringen att göra, som redovisning, bokslut, löner medmera. Jag tyckte aldrig det var särskilt roligt att göra dessa saker, för min passion ligger definitivt inom skönhet och det som jag är bra på. Därför är det så himla skönt att de gör allting inom detta, och dessutom så proffsigt. Jag kan verkligen lita på Helén Bondessons Redovisningsbyrås kompetens, och det är precis därför jag skriver detta inlägget. Tjänsterna är prisvärda för småföretagare som mig och jag vet att det finns fler av mig därute.